dinsdag 15 juni 2010

Luilekker dagje in Pomona


We bollen stilletjes uit nu het einde van onze vakantie in zicht is. Wij blijven op deze campground in Pomona, nog in district LA, staan tot onze camper ingeleverd moet worden dus gewoon lekker vakantie, niets doen en genieten van de rust.
We slapen wat langer, Jimmy gaat met de kinderen zwemmen terwijl ik een beetje opruim en afwas. Na het middageten gaan we naar Walmart voor nog wat boodschappen, Sientje valt in slaap en wordt pas drie uurtjes later wakker, een teken dat ze wat slaap in te halen had.
Morgen gaan we met onze camper naar Claremont, waar we de trein en vervolgens de metro nemen naar Hollywood om daar dé trekpleisters zoals Walk of Fame, Rodeo Drive, Beverly Hills, Mulholland enz. te gaan bekijken.

2 opmerkingen:

  1. Misshien kun je daar zien voor een buitenverblijfje. Volgende week zal het moeilijker zijn voor de kleintjes (en die van jullie) om opnieuw in onze slaapritme te komen.
    Nog veel op de sterren avenue.
    Groetjes kus en knuffek Eddy (pipo)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de jetlag zal ons volgende week wel wat parten spelen, maar we waren hier ook snel gewoon dus... Zal wel lukken he!
    Een buitenverblijfje... Hihi! Eerst de lotto winnen!
    Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen