vrijdag 25 juni 2010

Filmpjes!

Ik voegde ondertussen al een deel filmpjes toe die je in de linkerkolom kan terugvinden. Veel kijkplezier!

3 opmerkingen:

  1. Ik heb gekeken tot en met het park van Yellowstone en ook natuurlijk de drie filmtjes van de Shamu's (die Sientje natte maak). Het moet toch echt een wonderbaarlijk gevoel hebben gegeven dat de bizons en wolven bij manier van spreken zo voor je voeten liepen. Finneke en Tijltje (vooral) denk ik kon zijn ogen niet geloven. Ook heb ik dikwijls moeten lachen als ik ons Sientje bezig ziet, toen de twee groten de geitjes aan het aaien waren, ging ze ineens weg. De rest bekijk ik morgen maar tot nu toe waren de natuurbeelden meer dan prachtig. Groetjes en tot morgen voor mijn volgende mening
    Eddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn tweede reactie:
    Weer heel mooie streken kunnen zien. Wat mij vooral opviel is dat ons Sientje van haar eigen heel voorzichtig is aan het water en dat ze schoon braaf blijft zitten op de trapjes waar het niet diep is. De twee ander waterratten hebben toch een beetje angst (niet zeker zijn) van de golven in Santa Monica. Jimmy is dan weer gelijk iedere man even een groot kind als hij in die golven kan springen, geeft hem eens ongelijk.
    Route 66 mag ook eens een nieuw laagje betume hebben.
    Als je aan het filmen bent zie je soms eens een hagedis of een ander diertje kort bij je voeten, dat was iets voor mama!
    PS hoe komt het dat die filmpjes via U-tube kunt zien?
    groetjes Eddy

    BeantwoordenVerwijderen