zaterdag 19 juni 2010

7600 km!

Onze wekker loopt om 6uaf en een klein uurtje later gaan wij richting Marina Del Rey waar ons hotel gelegen is. Wij hoopten dat onze kamer al klaar zou zijn en dat Jimmy mij met de kinderen en de bagage daar kon afzetten zodat hij alleen de rv zou gaan terugbrengen, maar wij moeten toch wachten tot 15u voor we op onze kamer kunnen, dus we gaan maar met zijn allen naar Carson, waar CruiseAmerica gelegen is. De rit verloopt vlotjes (gelukkig zijn we zaterdag) en wij arriveren al rond 8u50 op onze bestemming. De overdracht gaat ook snel en zo staan wij om 9u10 al terug buiten en gaan wij op zoek naar de bushalte. We legden 7600 km af en elk metertje werd door Jimmy gereden!

Ik zocht gisterenavond via Google Maps onze route op en wist welke bus en metro wij zouden moeten nemen.
Het is een hele reis wat wij moeten doen alvorens wij terug in ons hotel zijn, maar wij zijn er geraakt! Oef!

*wandeling van 20 min tot de bushalte
*tien minuten bus tot Del Amo Station
*twintig minuten metro tot Saulson Station
*wandeling van tien minuten tot bushalte (in een nogal enge buurt)
*45 min bus (met allemaal "rare" mensen op die bus)
*20 min wachten op de volgende bus (in een aangename buurt)
*15 min bus tot Marina Del Rey
*30 min wandelen tot ons hotel

Een hele onderneming, maar wij zijn er goed en wel geraakt. De enge buurt was vooral eng omdat wij ons bekeken voelde als blank gezin tussen vooral vreemde origines (mexicanen, zwarten, aziaten) en veel daklozen.

We arriveren in ons hotel en de service laat te wensen over, eerst lang wachten alvorens wij geholpen worden en dan sturen ze ons met 5 valiezen, 5 handbagages, 1 cameratas, 1 laptoptas, 1 handtas, 1 buggy, 3 kinderen met de trap naar de tweede verdieping! De lift is stuk en wij moeten de klus zelf maar zien te klaren terwijl hier voldoende personeel rondloopt! Soit, naar de verwachte "tip" kunnen ze dus fluiten! We geraken toch geinstalleer en ik pak alles terug uit om opnieuw goed in te tasten en dat lukt! Onze bagage is nu ordelijk ingetast en bijna alles is mooi gewassen, zodat mijn werk thuis wat zal meevallen.
Onze kamer is mooi en zeer ruim, dus dat is een meevallertje. Het zwembad wordt door Jimmy en de kinderen uitgetest en goed bevonden. Verder houden we het rustig, in wandelen hebben we geen zin meer, dat deden we voormiddag al meer dan voldoende.






De rest van de avond gaan we wat tv kijken, in bad liggen (heb ik eigenlijk wel gemist de afgelopen vier weken, hoewel het douchen ook wel meeviel op de campgrounds of in de camper) en wat rusten voor onze terugreis.

Ondertussen zijn we twee uurtjes verder en moet ik mijn mening herzien over het personeel hier. Sientje gaf net over en wij belden om propere lakens die wij zelf wel zouden verversen, maar deze vriendelijke man verschoonde de lakens, dekte alles perfect op en was nog eens heel lief tegen de kinderen! Hij verdiende dus zeker en vast wel een fooi!

2 opmerkingen:

  1. Dit was een hele ondeneming ,jullie verplaatsing naat het hotel, gelukkig hebben jullie veel geoefend de laatste vijf weken. Nog een goede nachtrust en ik denk dat dit je laatste medeling was. Ik hoor wel morgen avond van jullie.
    Nog een heel goede terugreis en veilige vluchten.
    Groetjes, kus en knuffel Eddy (pipo)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Kirsten

    Ik wens jullie een fijne terugreis.
    Tot een van de volgende dagen.
    Groetjes
    Maggy

    BeantwoordenVerwijderen