zaterdag 2 januari 2010

Geboekt!


Vanaf vandaag begonnen de vroegboekacties en het was dus hét moment om te boeken! De tickets aan die actieprijzen zijn zéér beperkt dus wachten tot na het weekend zat er niet echt in. We passeerden eerst langs het reisbureau waar we onze camper boekten, maar dat was gesloten, dus gingen we, op aanraden van een kameraad van Jimmy die over massa's reiservaring bezit, naar Joker om daar eens te informeren naar prijzen van vliegtuigtickets. We waren duidelijk niet de enigen die "een reisje" gingen boeken, want het zat er stampvol. We hebben nummertje 25 en nadat wij zien dat ze nog maar aan nummertje 11 zitten, besluiten we om even een hapje te gaan eten ertegenover. Een half uur later zit er nog niet veel schot in de zaak, want nr 15 is nog bezig dus we gaan nog maar wat "stad" in. Tja, de eerste dag solden, stad en Jimmy & ik, zijn niet de ideale combinatie dus we staan al snel terug (zonder soldenkoopjes) bij het reisbureau waar we wat brochures inkijken en wachten... We hebben genoeg geduld want weten ook dat wanneer wij aan de beurt zijn, wij ook wel "wat" tijd zullen nodig hebben.
Rond 13u zijn we aan de beurt en rond 14u45 (!) zijn we klaar met het boeken van onze vliegtickets (aan een gunstige prijs). We zagen er wat tegenop om een overstap te doen waarbij we onze bagage moesten uitladen en vervolgens zelf terug inchecken, dus we opteerden voor een tussenstop in Europa en dat is gelukt, we vliegen met British en maken en stop in London. Enig "minpuntje" was dat wij dan we drie dagen langer moesten blijven want er was geen vlucht meer op 17/6. Dat langer blijven (tegen een voordeliger vliegtarief vonden wij dus géén probleem), we gaan wel even informeren maandag of wij onze camper misschien wat langer kunnen huren zodat wij niet persé 7 dagen in LA moeten vertoeven.
We waren van plan om ook ons hotel in Las Vegas te boeken, maar de computer had daar geen zin in en weigerde om voor dat bepaalde hotel de prijzen te geven. De dame van het reisbureau contacteert ons hier nog over per mail op maandag.

Reisgegevens!
vertrek 17/5 van Brussel naar San Fransisco (met stop in London)
terug 20/6 van Los Angeles naar (aankomst 21/6) Brussel (stop in London)

Voila, nu is het pas écht écht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten